Szállítás

A megrendeléseket Magyarország egész területén a MixPakk futárszolgálat kézbesíti a megrendelés során megadott címre. A szállítás munkanapokon, 8-16 óra közötti időintervallumban történik. Kérjük szállítási címnek olyan címet adjon meg, ahol napközben elérhető. A szállítás napján a kiszállító elektronikus előrejelzést küld SMS-ben vagy e-mailben.

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, telefonon megkísérli elérni a címzetett vagy értesítést hagy a csomagról, majd másnap megkisérli mégegyszer kézbesíteni a küldeményt. Az értesítőn feltüntetett telefonszámon lehet egyeztetni a második kiszállítás időpontjáról. 

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a kézbesítő jelenlétében kerül rögzítésre.

 

 Házhozszállítás díjai:

Csomag értéke Szállítási költség
30.000 Ft alatt 1490 Ft
30.000 Ft felett Ingyenes

Fizetés

Csomagja ellenértékét a futárszolgálat munkatársának adhatja át készpénzben.

Kérjük csak sértetlen csomagolás esetén vegye át a küldeményt, amennyiben bármilyen sérülést tapasztal, tagadja meg az átvételt,
a futárszolgálat munkatársa jegyzőkönyvet fog felvenni. Amint tudomást szerzünk a fenti problémáról haladéktalanul postázzuk a terméket.